Com afrontar la tornada a la feina

per Montse Infante

Tornada a la feina

Quan acaben les vacances i tornem a la feina, hi ha diferents maneres de començar, i les classifiquem, bàsicament, en dos:

Amb tristesa i mala gana; gairebé podem dir que de manera conformista, tornem a les nostres tasques diàries. Les vacances ens han servit per descansar, desconnectar, o altres objectius diversos; i la tornada la vivim amb obligació i conformisme de tornar a realitzar unes tasques que no ens motiven.

Amb empenta i il·lusió. Les vacances ens han servit, en aquest cas per descansar, desconnectar o altres objectius diversos, i a més a més ens han permès veure el nostre dia a dia amb certa distància, ens han permès viure i agrair més intensament els petits detalls, ens han permès ser més conscients de la raó de la nostra feina i funció; i la tornada la vivim amb il·lusió, amb nous reptes i amb inquietud per continuar vivint la millor versió nostra aplicada a l’àmbit laboral.

Si la teva manera de tornar és més aproximada a la primera, potser és un bon moment per preguntar-te si et cal algun canvi, i començar a actuar perquè tu ets la única persona que pot fer quelcom per viure la teva vida amb la màxima intensitat i amb la millor versió que tens. No esperis que l’entorn canviï, canvia tu! No et quedis amb el conformisme, troba el teu camí.

Si la teva manera de tornar és més aproximada a la segona, aprofita la teva millor versió per aportar més millores, més creativitat i més innovació en la teva evolució i en l’evolució del teu entorn.

I si ets líder en l’organització, plantejat: Què puc fer jo per a què les persones del meu equip se superin?

A Òptima ajudem a fer créixer l’equip de la teva organització amb petites accions que acompanyen grans resultats! Estem al teu costat i volem ajudar-te!

comparteix

TALENT

I tu, com et defineixes?

EXECUTIVE

Dirigeix i lidera grans equips

JUNIOR

Inicia't, aprèn i creix dins el món laboral

FREELANCE

Desenvolupa projectes