El Rol de l’Encarregat. Com potenciar el rendiment del teu equip?

per

Tots hem treballat algun cop en equip i hem observat que els equips tenen la seva pròpia dinàmica. A vegades tenim la sort d’estar en un equip on tots segueixen el pla i tots van en la mateixa direcció però altres vegades hem estat en un equip on res funciona, on hi ha molts entrebancs i pocs resultats. Per què aquestes diferències?

Per suposat, el que influeix en aquest sentit són els mateixos membres de l’equip, cada un amb les seves habilitats, competències i motivacions. Tot i així, un dels factors decisius és la gestió de l’equip. És a dir, la gestió de les habilitats, competències i sobretot de la motivació dels membres. I, com es gestiona un equip de manera eficaç? Com es motiva als membres? No hi ha un únic estil de lideratge que ens permeti gestionar tots els equips de manera eficaç. El secret d’un bon lideratge consisteix en saber observar i escoltar atentament el que està passant, fer un bon anàlisis de la situació, de les necessitats i objectius dels membres de l’equip, i adaptar-se a aquests factors.

Pel proper 16 i 30 de novembre hem organitzat una nova edició del curs el Rol de l’Encarregat. Aquest curs de gestió d’equips proporcionarà als assistents les eines i habilitats necessàries per explotar tot el potencial del seu equip i millorar en definitiva el seu rendiment. És un curs enfocat a professionals amb experiència en la gestió d’equips però amb habilitats i competències per explotar. Mitjançant diferents activitats i un aprenentatge vivencial, els assistents prendran consciencia del seu estil en la gestió d’equips i adquiriran competències bàsiques per a liderar un equip  com són la comunicació, la motivació, la importància de delegar i la gestió de conflictes.

Per consultar més informació del curs i tramitar la inscripció, clica aquí.

comparteix

TALENT

I tu, com et defineixes?

EXECUTIVE

Dirigeix i lidera grans equips

JUNIOR

Inicia't, aprèn i creix dins el món laboral

FREELANCE

Desenvolupa projectes