Inverteix en el teu equip

per Montse Infante

Totes les empreses intenten dia a dia millorar la seva productivitat per així ser més competitius i una de les maneres per fer-ho és invertir en formació, una formació progressiva i continuada. D’aquesta manera les empreses arriben a constituir-se de professionals capaços d’adaptar-se a múltiples canvis i a més, augmenten la seva efectivitat i productivitat podent assolir així objectius més ambiciosos. Per planificar la formació és imprescindible tenir clares les debilitats i fortaleses de cadascun dels treballadors i tractar de potenciar unes i minimitzar altres.

Si l’empresa és capaç d’oferir una formació continuada, de qualitat i d’acord a les necessitats dels seus treballadors, els beneficis s’incrementen. A través de la formació l’empresa crea una imatge d’empresa innovadora, capdvantera i que aposta per la millora constant tant de l’empresa com dels seus treballadors. A banda, els treballadors que en formen part valoren que internament se’ls doni la possibilitat d’assumir nous reptes i crèixer professionalment – evitant així la fuga del talent.

Per poder invertir en formació, totes les empreses tenen assignat un crèdit formatiu anual que poden fer servir per obtenir deduccions en les cotitzacions de la seguretat social en concepte de la formació realitzada pels seus treballadors. L’import a bonificar anirà en funció de les característiques de l’empresa i del curs. Des del dia 9 de maig les empreses ja poden consultar el crèdit que disposen aquest 2019 per invertir en la formació dels seus treballadors. 

Des d’Òptima ajudem a les empreses a definir el seu Pla de Formació anual així com en tota la gestió derivada de les accions formatives definides, inclosa la gestió del 100% del crèdit de formació. Contacta’ns i t’informarem!

comparteix

TALENT

I tu, com et defineixes?

EXECUTIVE

Dirigeix i lidera grans equips

JUNIOR

Inicia't, aprèn i creix dins el món laboral

FREELANCE

Desenvolupa projectes