Jornada Informativa Plans d’Igualtat 2014 – Convocatòria de subvencions per a l’elaboració i implantació de Plans d’Igualtat

per

El proper dimarts 3 de juny a les 11:00 h, es realitzarà una Jornada Informativa a la Subdelegació del Govern de Lleida, per a donar a conèixer la convocatòria d’aquest any de les subvencions públiques destinades a la petita i mitjana empresa i altres entitats per l’elaboració i implantació dels Plans d’Igualtat.

La convocatòria, publicada al BOE nº 125, de 23 de maig de 2014, té com a objecte la concessió en règim de concurrència competitiva, de subvencions públiques a empreses i entitats d’entre 30 i 250 persones treballadores. El termini per presentar les sol·licituds és del 24 de maig al 10 de juny de 2014.

Durant la Jornada es donarà a conèixer els requisits que han de complir les empreses per a ser beneficiàries d’aquestes subvencions.

Podeu confirmar la vostra assistència al 973 959 111 o bé enviant un correu electrònic a: secretaria_particular.lleida@seap.minhap.es

comparteix

TALENT

I tu, com et defineixes?

EXECUTIVE

Dirigeix i lidera grans equips

JUNIOR

Inicia't, aprèn i creix dins el món laboral

FREELANCE

Desenvolupa projectes