Necessites que en parlem?

per

Portar 24 anys treballant en el món de la consultoria ens ha fet conèixer moltes empreses i persones. Organitzacions i persones de les que hem après i amb les que hem crescut professionalment i personalment.

Viure un canvi tan gran com el que hem viscut durant aquests anys ens ha aportat moltes coses, entre elles veure que un dels punts forts més grans que tenim a Optima és la capacitat d’ajudar. Ajudar a través de les connexions, ajudar a través de la humilitat i ajudar a través d’un equip de grans professionals que son especialistes, responsables, honestos i sobretot persones implicades en aconseguir els resultats que l’empresa/organització ens demana.

En els darrers mesos, estem donant suport a diferents empreses en temes de comercialització, màrqueting, anàlisis financers, gestió de les persones, gestió del canvi, disseny de la nova estratègia a l’empresa, anàlisi de processos per augmentar la rendibilitat, … en definitiva aportem el nostre valor en tot allò que l’empresa necessita. De vegades, una visió externa, un escoltar i un compartir, ens obre a tots plegats nous horitzons pel nou món que estem vivint i al que hi volem continuar contribuint.

Si creus que la teva empresa està vivint un moment decisiu i vols combinar la reflexió amb l’ acció…i vols que en parlem, truca’ns sense cap compromís al 973 725895.

comparteix

TALENT

I tu, com et defineixes?

EXECUTIVE

Dirigeix i lidera grans equips

JUNIOR

Inicia't, aprèn i creix dins el món laboral

FREELANCE

Desenvolupa projectes