El blog d’Òptima

AVALUACIÓ COMPETENCIAL
Montse Infante

Avaluació per competències

Si vols conèixer a fons la teva plantilla i aconseguir que estigui alineada amb els objectius de la teva empresa, no et perdis aquest post.

+
Montse Infante

Retribució flexible

En aquest post et parlem de la retribució flexible, un model de retribuir a la teva plantilla amb molts avantatges per empresa i treballador que has de conèixer.

+
Post reclutament i selecció
Montse Infante

7 tips a tenir en compte en selecció i reclutament

En aquest post et recomanem alguns tips a tenien en compte per millorar els teus processos de reclutament i selecció i alinear-los de forma efectiva amb necessitats i recursos de la teva empresa, sense perdre de vista l’objectiu principal: gestionar el talent.

+
Mercat laboral
Xavi Roca

Evolució de l’ocupació i els perfils professionals al 2022

Saps com és el mercat laboral i com són els perfils professionals actualment? T’interessa estar al dia d’aquestes dades per tenir-les en compte a la teva organització? Et donem alguns tips trets del darrer Informe Anual InfoJobs-Esade 2022″

+
El talent i el canvi generacional
Montse Infante

El talent i el canvi generacional

Com és el talent segons l’època en que va néixer? Has d’incorporar treballadors a la teva empresa de les generacions més joves i desconeixes com són? En aquest post et deixem algunes pistes.

+
Xavi Roca

Les tendències d’habilitats professionals

Coneixes les darreres tendències en habilitats laborals? Aquí et deixo 7 tendències en les habilitats professionals que hem de tenir molt presents tots els que ens dediquem a la gestió de persones.

+
Igualtat o equitat
Montse Infante

Igualtat o equitat? Sexe o gènere?

El Diccionari de la llengua catalana defineix equitat com l’Adaptació de la norma jurídica a cada cas concret, pel que fa a igualtat, el mateix diccionari ens diu que és la Condició d’ésser igual una cosa a una altra, d’ésser iguals dues o més coses, qualitat d’igual.

+
Montse Infante

El nostre propòsit és aportar valor

Òptima té el propòsit i la missió de connectar el Talent amb les Organitzacions/Empreses on aquest pugui créixer personalment i professionalment.

+
Tornada a la feina
Montse Infante

Com afrontar la tornada a la feina

Quan acaben les vacances i tornem a la feina, hi ha diferents maneres de començar, i les classifiquem, bàsicament, en dos. Coneix-les!

+
Dades teletreball
Montse Infante

Teletreball a Espanya

Teletreballes o has teletreballat? Et fem quatre ratlles de com ha estat l’evolució d’aquesta modalitat de treball ens els darrers anys

+
Montse Infante

Com millorar l’experiència de l’empleat

Per què marxa el personal de l’empresa? Quins son els costos de la rotació de personal? Quines coses està fent malament l’empresa, o podria fer millor, per fidelitzar al seu client intern?

+
Montse Infante

Inverteix en el teu equip

Totes les empreses intenten dia a dia millorar la seva productivitat per així ser més competitius i una de les maneres per fer-ho és invertir en formació, una formació progressiva i continuada. 

+

TALENT

I tu, com et defineixes?

EXECUTIVE

Dirigeix i lidera grans equips

JUNIOR

Inicia't, aprèn i creix dins el món laboral

FREELANCE

Desenvolupa projectes