Tècnic/a Màrqueting – Web

Descripció

Important corredoria d’assegurances de Lleida, precisa incorporar al seu equip un/a Tècnic/a de Màrqueting – Web per coordinar i executar totes les accions de màrqueting online necessàries per al desenvolupament i posicionament dels productes comercials i de la pròpia marca.

Perfil

  • Formació acadèmica: Llicenciatura, grau (ADE, Publicitat i RRPP, Comunicació Audiovisulal, Màrqueting…) o cicle superior. Valorable estudis de Postgrau en Màrqueting.
  • Coneixements: web (entorn WordPress, edició i manteniment) i d’informàtica (entorn Office i cloud). Ofimàtica (suite 365 i PowerBi), sistemes operatius i instal·lació de programari. Coneixements en SEO i SEM.
  • Aspectes a valorar: persona amb iniciativa, amb capacitat d’organització i planificació, amb ambició. Alta capacitat analítica i proactiva en la cerca de solucions i aportació de idees. Orientada a resultats comercials.

Funcions i tasques a realitzar

  • Crear, implementar i executar un Pla de Màrqueting. I el seguiment posterior. Decidir i avaluar les estratègies de màrqueting a utilitzar a cada departament.
  • Posicionament SEO/SEM: Establir les accions pertinents per posicionar els nostres continguts clau als diferents canals comunicatius a U&B: Web principal, Blog de Turisme Actiu i Blog d’Esdeveniments.
  • Xarxes Socials: Gestió de les RRSS: Facebook, Instagram, Linkedin i Twitter, amb la generació i publicació constant de continguts de qualitat.
  • Disseny i maquetació: Creació de contingut visual per incloure als diferents canals digitals (web, RRSS, Blog i newsletters).
  • Manteniment web i blocs: Mitjançant l’ús de WordPress, tots els nostres canals web estaran actualitzats i mantinguts. Realitzarà les edicions i modificacions necessàries per tenir, sempre, una web activa i amb Autoritat. I proposarà millores i nous dissenys o continguts per millorar la qualitat del nostre entorn online.
  • Disseny i creació de campanyes comercials.

envia'ns el teu CV

Si aquesta oferta no encaixa amb el teu perfil envia'ns el teu CV perquè et tinguem present
comparteix

TALENT

I tu, com et defineixes?

EXECUTIVE

Dirigeix i lidera grans equips

JUNIOR

Inicia't, aprèn i creix dins el món laboral

FREELANCE

Desenvolupa projectes