Òptima amb els plans d’igualtat a les empreses l’any 2012

per

Amb l’objectiu d’afavorir la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i eliminar la discriminació per raó de sexe.
La Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, va rebre representants de quatre empreses de Lleida que han estat subvencionades per la Secretaria d’Estat de Serveis Socials i Igualtat del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat per implantar plans d’igualtat en les seves estructures empresarials.
En el conjunt estatal, la Secretaria d’Estat de Serveis Socials i Igualtat ha concedit subvencions (Resolució 17 desembre de 2012) a un total de 128 empreses espanyoles, de les quals 26 són a Catalunya i 5 a Lleida (un 3,91% del total). L’import global de les subvencions concedides puja 788.639 euros, de les quals 166.100 corresponen a les empreses de Catalunya i 28.000 euros a les cinc empreses lleidatanes.
Aquestes empreses (veure foto) són Gestión Natural Óptics S.L., Euroaliment PAC, Tècnicas Mecánicas Ilerdenses S.L., i Transerveto S.L. A aquestes quatre empreses també cal sumar l’empresa lleidatana Electrónica Saltó S.L., tot i que va excusar l’assistència a la reunió.
Per altra banda, Òptima Business Consulting també ha estat l’empresa de consultoria que ha assessorat a la única empresa de la província de Tarragona que ha accedit a les ajudes per implantar el Pla d’Igualtat.

comparteix

TALENT

I tu, com et defineixes?

EXECUTIVE

Dirigeix i lidera grans equips

JUNIOR

Inicia't, aprèn i creix dins el món laboral

FREELANCE

Desenvolupa projectes