Òptima inicia un acord amb LinkedIn per trobar els millors talents

per

Cada cop són més les empreses que tenen dificultats a l’hora de captar talent i cobrir llocs de treball.

Enfront la situació de recuperació econòmica, les empreses tenen majors necessitats de professionals adequats per als seus equips i en general, no sol ser una tasca fàcil. En segons quins perfils hi ha un desajust entre l’oferta i la demanda i això porta a les empreses a buscar els talents que necessiten en els seus principals competidors per així aconseguir sobreviure en un mercat cada cop més global i competitiu.

Per tant, els processos de selecció de determinats perfils comporten avui en dia majors dificultats i un canvi d’orientació en les metodologies i eines de reclutament. Tot i l’existència de les fonts i portals de reclutament més conegudes, és necessari optar per una cerca activa per arribar a aquests candidats passius que no estan en cerca activa de noves oportunitats professionals però que solen estar presents en xarxes com LinkedIn.

Des d’Òptima us volem informar que a banda de les eines habituals que ens ajuden en la recerca de perfils, hem iniciat un acord amb LinkedIn per poder accedir a més candidats. 

comparteix

TALENT

I tu, com et defineixes?

EXECUTIVE

Dirigeix i lidera grans equips

JUNIOR

Inicia't, aprèn i creix dins el món laboral

FREELANCE

Desenvolupa projectes