Òptima registra un increment d’estudiants d’un 6% en la Fira UdL Treball

per

Òptima, un any més, ha participat en la Fira Treball UdL que se celebra anualment a la Universitat de Lleida i que aquest any va tenir lloc el passat 19 d’abril.

En aquesta ocasió, Òptima va registrar gairebé una cinquantena de currículums entre els estands del Campus de Cappont i del Campus d’ETSEA, aquest últim ha estat novetat de l’edició d’enguany, fet que suposa un augment del 6% respecte l’any passat. Del total de persones que van presentar CV, gairebé un 60% eren graduats en Administració i Direcció d’Empreses, seguits del grau de Nutrició Humana i Dietètica amb un 14%. Destacar dins la rama d’administració, els assistents de la primera promoció de la doble titulació d’Informàtica i ADE.

La meitat dels alumnes, un 57%, estaven cursant l’últim any de la formació, seguit dels que ja l’havien finalitzada, 26%. Com a sorpresa, es van apropar a l’estand d’Òptima un total de 9 alumnes que restaven pendents d’un o més anys per finalitzar la carrera. En aquest cas, la motivació principal era valorar empreses per la realització de pràctiques i/o buscar feina temporal pels mesos d’estiu. Del total dels alumnes que ja havien finalitzat la carrera, un 60% estaven estudiant, en l’actualitat, una formació complementària superior com és un màster o postgrau, predominant el Màster en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentaria.

Les consultores d’Òptima que van estar presents a la FiraTreballUdL destaquen que “el balanç ha estat molt positiu per la participació i l’interès mostrat per part dels alumnes i ex-alumnes”.

comparteix

TALENT

I tu, com et defineixes?

EXECUTIVE

Dirigeix i lidera grans equips

JUNIOR

Inicia't, aprèn i creix dins el món laboral

FREELANCE

Desenvolupa projectes