T’has quedat sense feina? Tens feina i sents que et cal un canvi però no saps cap a on?

per Montse Infante

Hi ha moments en la nostra vida que ens plantegem quin es el projecte que volem tirar endavant, en quina empresa o en quin lloc de treball podem aportar tota la nostra saviesa. Pot ser just quan hem acabat alguns estudis, o quan ens quedem sense una feina en la que ho hem donat tot, o fins i tot quan, treballant en un projecte notem que hi ha quelcom que no rutlla, que no ens sentim motivats, que potser no hem encertat, que les coses no han anat pel camí que ens havíem imaginat,…. i moltes més situacions en les que hi ha una “veueta interna” que ens està fent plantejar moltes coses.

La qüestió es que en molts casos, no sabem cap a on ens hem d’enfocar, ni què hem de fer. En aquesta línia, fins i tot ens trobem amb persones que ens acaben de conèixer i ens pregunten on les veiem, on poden aportar tot el que saben i tota la seva experiència, perquè en aquests moments la majoria de cops ens sentim perduts!

Què cal, doncs?

Fer una mirada interior per plantejar-nos quin és el nostre propòsit i quines són les fortaleses i els talents que tenim i que podem aportar i que és allò que realment ens fa feliços. Tota persona té els recursos i les respostes en ella mateixa. Si més no, en ocasions cal que algun professional ens faci de mirall i ens acompanyi en aquesta introspecció.

comparteix

TALENT

I tu, com et defineixes?

EXECUTIVE

Dirigeix i lidera grans equips

JUNIOR

Inicia't, aprèn i creix dins el món laboral

FREELANCE

Desenvolupa projectes