VENDA EXPONENCIAL

Calendari / Horaris

En programació
Durada: 2 sessions

Ubicació / Localització

Club Tennis Lleida Camí Boixadors, 60 - 25198 Lleida

Emprenedor. CEO i fundador de Genneraventa i GenneraPro. Expert en desenvolupament de marques, visitant més de 20.000 punts de venda, amb un equip propi de 200 professionals extraordinaris reclutats i formats. President de l’ONG El Berenar, ajudem dones en risc d’exclusió social i els oferim recursos i formació per tirar endavant. Recentment, el Berenar ha rebut la Medalla d’Honor de l’Ajuntament de Barcelona. Co Creador de la metodologia pròpia EXSALE.

Més informació: ibansole.com

Objectius del curs

Descobriràs el teu valor comercial i com posar-lo al servei del client per construir una experiència de compra/venda exponencial. El venedor ha de deixar de vendre productes i serveis per crear experiències que ofereixin valor de manera massiva i constant als clients.

  • Empoderar líders i equips comercials.
  • Aprendre a escoltar el client.
  • Millorar el mètode de vendes.

A qui va dirigit

Comercials i professionals vinculats a l’activitat de venda i als seus equips, que estiguin interessats a assolir vendes extraordinàries.

Continguts

Amb el mètode EXSALE es transformen els líders comercials i els seus equips, a través d’una formació vivencial i impactant, on s’aprèn a implementar un mètode per arribar a la venda exponencial, sense límits, basat en connectar i INTERCANVIAR VALOR. Per aconseguir-ho, no val una declaració d’intencions, cal seguir el mètode. Són els 13 NIVELLS DE LA VENDA EXPONENCIAL:

  • MÒDUL 0. VENDA EXPONENCIAL. Analitzem de manera objectiva el teu model de venda actual. Mirem el present, la nostra venda i el context amb una perspectiva externa.
  • MÒDUL 1. AUTÈNTIC PER ESTIMULAR. Mirem cap dins. Entenem bé la nostra personalitat i avantatge competitiu. Forgem l’actitud necessària per tenir resultats extraordinaris.
  • MÒDUL 2. EMPÀTIC PER ENTENDRE. Obrim bé la ment i les orelles per tornar a escoltar el que ja ens han dit. Trobem noves conclusions.
  • MÒDUL 3. CURIÓS PER A CREAR. Sistematitzem la creativitat. Ordenem les idees i innovem per diferenciar-nos i aportar més valor als nostres clients.
  • MÒDUL 4. SEGUR PER EXECUTAR. Desenvolupem el teu mètode de vendes perquè aconsegueixis resultats extraordinaris dia rere dia.
comparteix

TALENT

I tu, com et defineixes?

EXECUTIVE

Dirigeix i lidera grans equips

JUNIOR

Inicia't, aprèn i creix dins el món laboral

FREELANCE

Desenvolupa projectes