Tecnic agricola

DIRECTOR/A TÈCNIC/A AGRONÒMIC

Descripció

Grup empresarial del sector agrícola, del voltant de Lleida, busca un/a Director/a Tècnic/a Agronòmic.

Perfil

  • Formació acadèmica: Grau Enginyeria Agrícola o similar.
  • Coneixements a valorar: gestió integrada de conreus. Es valorarà carnet d’aplicació de productes fitosanitaris.
  • Informàtica: domini de programes ofimàtics i softwares tècnics.
  • Idiomes: català ,castellà i es valorarà anglès.
  • Experiència professional: imprescindible experiència mínima de 5 anys en funcions similars.  Experiència en gestió d’equips fixos o eventuals. Valorable coneixements en desenvolupament de noves plantacions (selecció de finques, disseny de plantació i execució de la plantació.
  • Aspectes a valorar: capacitat analítica, de planificació, priorització i enfocament a resultats. Visió estratègica. Capacitat de comunicació i negociació. Autonomia. Lideratge.
  • Altres dades: carnet de conduir.

Funcions i tasques a realitzar

Depenent de Gerència, serà el màxim responsable de la gestió integral TÈCNICA I D’OPERACIONS d’una explotació de 240 Ha d’ametllers, planificant i coordinant tota l’operativa de producció, manipulació i logística, mantenint els estàndards de qualitat fixats pels clients. 

Per a això, assumirà l’organització de tots els processos operatius del treball,  liderant un equip entre 5 i 15 persones (responsable de reg, tractorista, operaris,…) i proveïdors de serveis (collita, manipulació, transport, emmagatzematge, anàlisi i sistemes de decisió en agricultura de precisió, innovació…. Així com la gestió de compres de planta, fertilitzant, fitosanitaris, sistemes de reg, maquinària i serveis agrícoles. 

Es coordinarà amb universitats, centres tecnològics, proveïdors, clients i empreses col·laboradores nacionals i internacionals en qualitat i projectes d’innovació/millora.

envia'ns el teu CV

Si aquesta oferta no encaixa amb el teu perfil envia'ns el teu CV perquè et tinguem present
comparteix

TALENT

I tu, com et defineixes?

EXECUTIVE

Dirigeix i lidera grans equips

JUNIOR

Inicia't, aprèn i creix dins el món laboral

FREELANCE

Desenvolupa projectes