GESTOR/A DE TRÀFIC

GESTOR/A DE TRÀFIC

Empresa líder i consolidada al seu sector, amb seu a la provincia d’Osca, vol incorporar a la seva organització un/a Gestor/a de tràfic.

TÈCNIC/A LABORAL

Admin laboral

Empresa familiar amb més de 50 anys d’història al sector hortofructícola precisa incorporar al seu departament de RRHH un/a Tècnic/a Laboral.

ADMINISTRATIU/VA COMERCIAL

Customer service

Empresa líder en el seu sector des de fa més de 50 anys i ubicada a 30 minuts de Lleida, vol incorporar a la seva organització un/a Administratiu/va Comercial, per realitzar funcions back office i front office.

RESPONSABLE ÀREA DE SERVEI

Gerent area servei

Àrea de servei propera a Lleida necessita incorporar un/a Responsable per vetllar pel bon funcionament dels diferents negocis, instal·lacions i serveis.

TÈCNIC/A MÀRQUETING DIGITAL

Consultora de formació d’àmbit nacional amb diferents línies de negoci B2B i B2C, vol incorporar al seu equip un/a Tècnic/a de Màrqueting Digital en les seves oficines centrals de Lleida.

RESPONSABLE VENDES

Director mkt

Empresa del sector retail, ubicada a la provincia de Lleida, precisa incorporar un/a Responsable de Vendes.

ADMINISTRATIU/VA DEPARTAMENT COMPRES

Admin compres

Empresa familiar dedicada a oferir una àmplia gamma de serveis especialitzats per a la construcció, necessita incorporar al seu departament de compres un/a Administratiu/va.

CAP DE TECNOLOGIA AGROALIMENTÀRIA

Chief agro

Empresa innovadora que està revolucionant la forma en què s’elaboren els fertilitzants, precisa incorporar un/a Cap de Tecnologia Agroalimentària.

TALENT

I tu, com et defineixes?

EXECUTIVE

Dirigeix i lidera grans equips

JUNIOR

Inicia't, aprèn i creix dins el món laboral

FREELANCE

Desenvolupa projectes